Shufu Cuisine verwelkomt FC Groningen

Geplaatst op 28 december 2018


Een koude maandagavond in Groningen. De selectie van de plaatselijke FC dineert bij het onlangs heropende Shufu Cuisine. Na de verwoestende brand van een aantal jaar geleden is het pand helemaal opnieuw opgebouwd. En dat niet alleen; een compleet nieuw concept doet zijn intrede bij Shufu: onbeperkt dineren voor een vaste prijs, zonder tijdslimiet.

Ritsu Doan
Voor de eredivisionist is een apart gedeelte van de zaak gereserveerd voor deze avond, waarop zij kennismaakt met dit nieuwe concept. Sterspeler Ritsu Doan is de eerste speler die arriveert. “Ziet er mooi uit”. Het zijn de enige woorden van de Japanner, in gebrekkig Engels. Ondertussen druppelen spelers en staf binnen en wordt een ieder keurig naar het afgezonderde deel begeleid door eigenaar Yangping.

Concept
Wanneer de – zo goed als – complete selectie gearriveerd is, krijgt men kort uitleg over dit nieuwe concept. Per ronde mag je per persoon 3 gerechtjes, een soort tapas, bestellen. Het menu bestaat uit verschillende wereldkeukens, waaronder de Mediterrane en natuurlijk ontbreekt de Aziatische keuken niet, dit tot grote vreugde van Ritsu Doan, die met zijn Japanse achtergrond zich vooral tegoed doet aan de kakelverse sushi. Toch een beetje thuis in het hoge noorden.

Hennie Spijkerman
“De smaken zijn heel goed en je proeft dat het vers is. Voortreffelijk. Ook de lamsrack is heerlijk.” Keeperstrainer Bas Roorda en assistent-trainer Hennie Spijkerman genieten ook zichtbaar van de grote verscheidenheid aan gerechtjes die er aan tafel geserveerd worden. Ook dat is onderdeel van het concept; je bestelt gemakkelijk elke ronde via een tablet en binnen enkele minuten wordt je bestelling geserveerd door het personeel, dat in ruime mate aanwezig is. Aan alles is gedacht; ook drankjes en gewenste service kan via het tablet worden gevraagd.

Sfeer
De sfeer is goed en tussen het geroezemoes door, zijn louter positieve geluiden te horen over de sfeer, de uitstraling en natuurlijk het eten. Keeper Sergio Padt: “Shufu Cuisine is absoluut de moeite waard om met vrienden of familie een avond heerlijk te dineren in alle rust.”

Met een voldaan gevoel neemt de selectie van FC Groningen na een ruime 3 uur afscheid van Yangping en de uiterst vriendelijke algemeen directeur Charlie.

Bekijk ook:

Nieuws - 11 november 2019

Kerst bij Shufu

Komt u ook genieten met de Kerst? Tijdens de kerstdagen hebben wij een aangepaste menukaart voor u, speciaal voor de Kerst....

Lees meer
Nieuws - 1 november 2019

Pekingeend

Een bekend eendengerecht uit China Het gerecht wordt geroemd voor het dunne, knapperige vel, en wordt meestal geserveerd met...

Lees meer
Nieuws - 1 augustus 2019

Bestellen via een tablet

Hoe werkt het? Bij binnenkomst krijgt u een tablet, waarmee u per keer 3 gerechtjes naar keuze kunt bestellen. Ook de...

Lees meer
© 2023 Shufu Cuisine - Alle rechten voorbehouden