Het concept van Shufu Cuisine

Ervaar de smaken uit verschillende wereldkeukens

Hoe werkt het

Shufu Cuisine concept

Shufu Cuisine zorgt voor een ultieme smaakbeleving. Het concept houdt in dat u voor één vast bedrag onbeperkt kunt genieten van kleine gerechten uit verschillende wereld keukens. U krijgt bij binnenkomst van ons een tablet waarmee u heel gemakkelijk onze gerechten kunt bekijken en bestellen. Door de porties klein te houden kunt u de smaken uit verschillende wereldkeukens ervaren en genieten van meerdere gerechten, die wij bij u aan tafel serveren.

Direct reserveren
Shufu intro
shufu usp

Onbeperkt eten

Bij Shufu Cuisine kunt u onbeperkt, voor één vast bedrag, genieten van kleine gerechten uit verschillende wereld keukens. Wij zorgen voor een ultieme smaakbeleving.

shufu usp

Wereldkeukens

Ons doel is om u de smaken uit verschillende wereldkeukens te laten ervaren. U heeft de keus uit meer dan 100 verschillende gerechten. We houden de porties klein zodat u de ruimte heeft om meerdere gerechten te proberen.

shufu usp

Bediening aan tafel

Bij binnenkomst krijgt u van ons een tablet waarmee u gemakkelijk onze gerechten kunt bekijken en bestellen. Per keer kunt u 3 verschillende gerechten bestellen, die wij serveren bij u aan tafel.

shufu usp

Geen tijdslimiet

Maak u zich vooral niet druk om de tijd! Bij ons geldt namelijk geen tijdslimiet. Uit eten is bij ons gezellig samen zijn.

Super concept! Heerlijk eten, leuke bediening en wat fijn dat je aan tafel kunt blijven zitten.

– Desiré Nieborg

Heerlijk om overal van te kunnen proeven. Stiekem neem ik wel bij elke bestelling de Carpaccio tussendoor, die is zo lekker. Als het aan mij ligt kom ik hier elke dag genieten.

– Amber Walthaus
© 2024 Shufu Cuisine - Alle rechten voorbehouden