Pekingeend

Geplaatst op 1 november 2019


Een bekend eendengerecht uit China

Het gerecht wordt geroemd voor het dunne, knapperige vel, en wordt meestal geserveerd met veel vel en weinig vlees. De meeste Chinese restaurants maken van één eend twee porties; een met dunne plakjes van het vel met weinig vet, en een andere met alleen het eendenvlees, dat dan meestal geroerbakt wordt. De rest van de eend kan dan gebruikt worden voor bouillon of soep.

Omdat pekingeend een speciale oven vereist, wordt dit gerecht doorgaans niet thuis bereid, maar voornamelijk in restaurants gegeten.

Wilt u meer weten over de bereiding van Pekingeend? Vraag gerust 1 van onze koks.

Bekijk ook:

Nieuws - 11 november 2019

Kerst bij Shufu

Komt u ook genieten met de Kerst? Tijdens de kerstdagen hebben wij een aangepaste menukaart voor u, speciaal voor de Kerst....

Lees meer
Nieuws - 1 november 2019

Pekingeend

Een bekend eendengerecht uit China Het gerecht wordt geroemd voor het dunne, knapperige vel, en wordt meestal geserveerd met...

Lees meer
Nieuws - 1 augustus 2019

Bestellen via een tablet

Hoe werkt het? Bij binnenkomst krijgt u een tablet, waarmee u per keer 3 gerechtjes naar keuze kunt bestellen. Ook de...

Lees meer
© 2021 Shufu Cuisine - Alle rechten voorbehouden