Over Shufu Cuisine

Kom bij ons werken

Shufu intro

Sinds 2007 een begrip in Groningen en omgeving

Over Shufu Cuisine

Het restaurant vind u in een fraaie Hoeve of in het Gronings een State. Shufu betekent in breedste zin van het woord, welbehagen. En dit vindt u in onze Restaurant. Daarvoor is de naam Shufu State ontstaan.
Midden in het restaurant bevindt zicht een exclusieve moderne open keuken waar onze koks de gerechten op een kundige manier voor u bereiden.Het personeel zorgt voor een atmosfeer waarbij u zich thuis voelt. Wij zijn 6 dagen per week voor u open. Elke dag verzorgen wij voor u een gezellige, sfeervolle avond.Wij zijn goed bereikbaar met de auto, openbaarvoer en andere vervoersmiddelen. Naast ons restaurant kunt u kosteloos uw auto parkeren.

Restaurant Shufu State is opgericht in 2007. Helaas werden wij in november 2015 getroffen door brand. Hierdoor hebben wij onze klanten een hele tijd niet kunnen bedienen. Na iets meer dan 2 jaar zijn hebben wij Shufu State weer heropend. Aangezien de tijd niet stil heeft gestaan hebben wij het interieur van het restaurant vernieuwd en hebben wij tevens een nieuw concept neergezet, zodat u nog meer kunt genieten van het lekkere eten. Uiteraard ook om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Kom je ook bij ons werken?

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Interesse? Bekijk onze vacature pagina.

shufu usp

Onbeperkt eten

Bij Shufu Cuisine kunt u onbeperkt, voor één vast bedrag, genieten van kleine gerechten uit verschillende wereld keukens. Wij zorgen voor een ultieme smaakbeleving.

shufu usp

Wereldkeukens

Ons doel is om u de smaken uit verschillende wereldkeukens te laten ervaren. U heeft de keus uit meer dan 100 verschillende gerechten. We houden de porties klein zodat u de ruimte heeft om meerdere gerechten te proberen.

shufu usp

Bediening aan tafel

Bij binnenkomst krijgt u van ons een tablet waarmee u gemakkelijk onze gerechten kunt bekijken en bestellen. Per keer kunt u 3 verschillende gerechten bestellen, die wij serveren bij u aan tafel.

shufu usp

Geen tijdslimiet

Maak u zich vooral niet druk om de tijd! Bij ons geldt namelijk geen tijdslimiet. Uit eten is bij ons gezellig samen zijn.

Super concept! Heerlijk eten, leuke bediening en wat fijn dat je aan tafel kunt blijven zitten.

– Desiré Nieborg

Heerlijk om overal van te kunnen proeven. Stiekem neem ik wel bij elke bestelling de Carpaccio tussendoor, die is zo lekker. Als het aan mij ligt kom ik hier elke dag genieten.

– Amber Walthaus
© 2024 Shufu Cuisine - Alle rechten voorbehouden